به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر دفتر نمایندگی دیلم در دو نشست پیاپی در تاریخ های 13 و 17 مهرماه سال جاری با ناظرین گاز و همچنین مهندسین ناظر در سایر رشته ها به گفتگو نشست.

در این جلسه مهندس دامغانی بر نظم و هماهنگی هر چه بیشتر مهندسین با دفتر نمایندگی تاکید نمود و در باب اصول کار حرفه ای و اخلاق مهندسی مواردی را گوشزد کرد.

وی اظهار داشت: آیین نامه ارجاع نظارت گاز بازنگری شده به تاریخ 95/05/10 معیار عمل تصمیم گیری خواهد بود. در این نشست مقرر شد جلسات بصورت منظم برگزار گردد و کیفیت فنی، اجرایی و همچنین توزیع نظارت مطابق با آیین نامه به سمع و نظر مهندسین ناظر رسانده شود.

همچنین در جلسه مسئول دفتر نمایندگی دیلم و مهندسین ناظر ساختمان به لزوم همدلی و هماهنگی اعضا اشاره شد.

مسئول دفتر نمایندگی دیلم همبستگی مهندسین را یکی از مهمترین الزامات جهت پیشبرد اهداف سازمان دانست و اظهار امیدواری نمود که در راستای احیای سازمان و شکوفایی آن در حوزه های فنی فعالیت های بیشتری صورت پذیرد موجب تثبیت جایگاه واقعی سازمان در بین مردم گردد.

وی در خصوص آئین نامه نحوه ارجاع نظارت اظهار داشت: معیار عمل ما آئین نامه مصوب شده در تاریخ 95/5/17 خواهد بود.

در پایان مهندس دامغانی از مهندسین خواست که در راستای پیشبرد اهداف سازمان دست به دست هم داده شود تا بتوان در آینده نزدیک شاهد ارتقاء سطح کیفی ساخت و سازها در دیلم بود.

111111111111