سالروز زلزله دشتستان
هنوز داغ بر جای مانده از زلزله ی شنبه و طسوج سرد نشده بود که در هفتم آذر ماه سال 1392، دشتستان نیز لرزید. زمین لرزه ای به بزرگی 5.7 ریشتر که هفت تن کشته را بجا نهاد و خسارات زیادی نیز به تاسیسات زیربنایی و واحدهای مسکونی این منطقه وارد نمود. هنوز ساعتی از وقوع زمین لرزه نگذشته بود که تیمی متشکل از مسئولین و اعضای کمیته ی نظارت عالیه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر خود را به آن محل رساندند و تحقیقاتی را در خصوص عوامل آسیب های ایجاد شده به ساختمان ها آغاز نمودند. در این تحقیقات مهم ترین نظری که متفق القول به آن اعتقاد داشتند و مورد تایید مسئولین استانی نیز قرار گرفت، عدم رعایت اصول صحیح مهندسی و مقررات ملی ساختمان در ساختمان های آسیب دیده بود. چیزی که در زلزله ی دردناک شنبه و طسوج نیز دیده میشد.
بنابراین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر به عنوان بازوی اجرایی این مقررات بر خود لازم می داند نظارت ها را در کلیه ی نقاط استان تقویت نموده و حفظ امنیت و آسایش مردم را سرلوحه کار خود قرار دهد.
بهترین راه برای جلوگیری از صدمات فراوان ناشی از زلزله، احداث ساختمانهایی بر اساس اصول مهندسی و مقاوم است. ارتقای کیفیت ساخت و ساز در جهت کاهش خسارات و تلفات جانی و مالی و حفظ سرمایههای ملی یکی از اصلی ترین رسالت های سازمان نظام مهندسی ساختمان می باشد که مهندسین عضو این سازمان همواره این امر را در نظارت های خود مدنظر قرار میدهند. در مقابل از مردم شریف استان نیز انتظار می رود در راستای ساخت و سازهای اصولی تر و مقاوم تر با مهندسین همکاری نموده و بیش از هر چیز امنیت خود و خانواده ی خود را در اولویت امر قرار دهند.