به گزارش واحد روابط عمومی سازمان به نقل روابط عمومی شورای مرکزی، گردهمایی مدیران و کارشناسان روابط عمومی سازمانهای نظام مهندسی ساختمان استانها در شورای مرکزی سازمان برگزار شد.
مهندس امین مقومی، سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، در گردهمایی مدیران و کارشناسان روابط عمومی سازمانهای نظام مهندسی ساختمان استانها که به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد، با تبریک ۲۷ اردیبهشتماه به فعالان این حوزه، بر اهمیت نقش راهبردی روابط عمومی در ارتقای تعامل سازمان با جامعه تأکید کرد.
مقومی با تأکید بر ضرورت ارتقاء توانمندیهای حرفهای در روابط عمومیها، بر تداوم برگزاری دورههای آموزشی در این حوزه تا پایان دوره فعلی شورای تاکید کرد و گفت: آموزش مستمر، ضرورتی انکارناپذیر برای ارتقاء سطح عملکرد روابط عمومیهاست.
سرپرست شورای مرکزی سازمان در پاسخ به مطالبه روابط عمومیها مبنی بر ارتقاء جایگاه ساختاری این واحد در سازمانها اظهار کرد: لازم است ابتدا وضعیت فعلی روابط عمومیها در استانها مورد ارزیابی قرار گیرد تا بر اساس آن، پیشنهادهایی جهت اصلاح چارت سازمانی و بازنگری در طبقهبندی مشاغل با هدف تقویت جایگاه روابط عمومیها ارائه شود.
در ابتدای این نشست نیز تعدادی از مدیران و کارشناسان روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ها به بیان نقطه نظرات و چالش های پیش روی حوزه اطلاع رسانی در سازمان ها پرداختند.
روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر